La expozitia international din Paris – Intermat 2018, grupul Haulotte lanseaza o serie noua de produse, din gama nacelelor cu brat vertical si din gama celor articulate diesel.

Una dintre lansări este nacela diesel cu brațul articulat de 16m, model HA16RTJ PRO, care asigura o eficiență sporita a operatorului, plus cateva îmbunătățiri semnificative fata de modelele precedente.

La fel ca nacela articulata cu înălțimea de lucru de 23m, modelul HT23 RTJ PRO, lansat anul trecut la targul international BAUMA din China, sau modelul HA26 RTJ PRO, lansat la începutul acestui an, noul model de 16m va fi echipat cu sistemul de iluminare – “Activ’ Lighting System”  plus cel de economisire al carburantului – “Stop Emission System” și va fi disponibil pe piață din iunie 2018.

Gama Star va fi îmbunătățită și ea prin adăugarea primului model Haulotte echipat cu senile din cauciuc, si anume – crawlerul Star 6C. Acesta are o înălțime de lucru de 6 metri și se adapteaza perfect la aplicații din domeniul industrial inclusiv la lucrări de întreținere și finisaj de construcții, cum ar fi instalații sanitare, electrice, aer condiționat, încălzire sau lucrari de izolare.

Caracteristicile noului crawler includ o precizie ridicată, o conducere lina, are o rază de întoarcere zero și in plus beneficiaza de o extensie la platformă de 40 cm. Ușor de transportat, acest nou model este dotat cu un sistem de acționare electric direct, echipat cu motoare de curent alternativ fără perii, iar suplimentar este prevazut cu sistemul de diagnoză – “Activ’Screen”.

Un alt model ingust cu înălțimea de lucru de 8 metri, este noul model Star 8S, ce se adauga la gama nacelelor cu brat vertical atat de populară a producătorului Haulotte.

Aceste doua modele Star 6C si Star 8S vor fi disponibile începând cu luna septembrie 2018.