BAUMA este cel mai mare târg de utilaje din lume. Acesta acopera toate sectoarele din domeniul echipamentelor de constructii, aduce impreuna toți liderii de piață și promoveaza ultimile inovații. Pentru anul 2019, Haulotte va expune aici o gama completa de produse ce îndeplinesc perfect cerințele clienților sai.

HAULOTTE GROUP își prezinta din nou know-how-ul, oferindu-ile clienților șau partenerilor sai o primire călduroasă pentru a schimba aici puncte de vedere, demonstrandu-si  expertiza in domeniu si expunând o gamă largă de produse, cu scopul de a răspunde permanent nevoilor clienților sai. Prin oferta sa axată pe relația cu clienții, Haulotte Services, cu ajutorul unor experți calificați, oferă suportul sau combinat cu mijloacele tehnice inovatoare din acest domeniu. În acest fel, de la achiziționarea de mașini Haulotte, clienților le sunt oferite din start soluțiile globale, dar care sunt in acelasi timp și personalizate.

Prezent pe cinci continente, Grupul Haulotte este sprijinit de o rețea mondială de experți post-vânzare pentru a asigura in timp real un serviciu rapid și eficient la nivel local. Grupul Haulotte este mai mult decât un furnizor de echipamente, este un furnizor de soluții globale a cărui preocupare principală este de a satisface în mod eficient nevoile de zi cu zi ale clienților săi și cerințele de operare specifice utilizatorilor.

BAUMA-2019