Portofoliul nostru

Portofoliul nostru de clienti include companii dintr-o vasta gama de domenii de activitate, majoritatea lor fiind binecunoscuti deja pe piata din Romania.

Foarte multi dintre clientii nostri reprezinta companii internationale din industria auto, aeronautica, industria alimentara, electronica, telecomunicatii, textile, prelucrarea lemnului, comert sau prestari servicii in diferite domenii, iar fiecare dintre ei ne-au ales sa le fim furnizori constanti atat pentru performanta si fiabilitatea echipamentelor livrate, pentru calitatea serviciilor oferite dupa vanzare, cat si pentru promtitudinea si seriozitatea de care am dat dovada de fiecare data.

Ne bazam pe faptul ca lista clientilor nostri reprezinta cartea noastra de vizita, iar din acest motiv firma noastra a reusit in toti acesti ani sa-si extinda constant colaborarea atat cu vechii clienti cat si cu cei mai recenti, impunand de fiecare data respect in fata acestora printr-un standard de calitate garantat.

Clienti importanti ai firmei nostre:

Opiniile clientilor nostri recenti:

La fel cum noi facem tot posibilul sa aducem un zambet pe chipul oricarui copil ce ne trece pragul la fiecare spectacol, si voi ati reusit sa ne faceti o mare bucurie aducandu-ne masinaria (nacela) aceea galbena in data de 27 decembrie. Va multumim cu mare drag, cu toate ca… ati fost un pic mai lenti decat Mos Craciun.

Soprana Felicia Filip

Director General al “Operei Comice pt Copii” din Bucuresti
Ati fost de-a dreptul fenomenali. Dupa ce am negociat inutil aproape trei luni cu alti doi furnizori, nu ma mai asteptam ca voi sa fiti atat de rapizi si sa-mi livrati echipamentul solicitat, in mai putin de o saptamana… fix la inaugurarea noului terminal al aeroportul nostru. Felicitari, ati realizat o adevarata performanta !

Ing. Lucian Sion

Director Tehnic al “Aeroportului George Enescu” din Bacau