Proiecte recente in Romania

Pe langa cele peste cincizeci de proiecte de inchirieri industriale, doar in ultimile sase luni, firma AMSP finalizeaza cu succes douazeci si opt de contracte de vanzare catre firme bine pozitionate pe piata din Romania cum ar fi: Philip Morris, Draxlmaier, Transavia, Mega Image, Textile Medicale din cadrul grupului Thuasne, Galeria Mall Galati din cadrul grupului NEPI, Feroneria Arad din cadrul grupului ISEO, fabrica de biciclete DHS din Deva, sau fabrica de Pufuleti Gusto din Prahova.

Din toate aceste proiecte finalizate in ultimul an ne este foarte greu sa le alegem pe cele mai deosebite, intrucat fiecare dintre clientii nostri sunt de-a dreptul remarcabili… Totusi, intr-un final am decis sa ne oprim doar asupra catorva dintre cele mai recente proiecte ale noastre, pe care cu multa apreciere pentru toti ceilalti clienti ai nostri, vi le prezentam mai jos intr-un inedit TOP 3.

Se spune ca o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte, asa ca pentru fiecare dintre cele trei proiecte prezentate aici, am selectat cel putin zece fotografii pt a va ilustra cat mai amplu prestigiul fiecarui client prezentat in acest top.

SALROM

Regia Nationala a Sarii din Romania

Am ales acest proiect ca fiind cel mai reprezentativ nu doar datorita faptului ca echipamentele noastre vandute catre exploatarile de sare urmeaza sa fie utilizate in conditii foarte dure de lucru, ci mai ales pentru faptul ca societatea SALROM ne-a ales sa-i devenim furnizor de nacele Haulotte in acest an, chiar daca mai au in exploatare opt utilaje de la acelasi producator, in perfecta stare de functionare, la patru abataje din Romania…  inca din 2002.

In toti acesti 16 ani, toate echipamentele Haulotte si-au dovedit pe langa fiabilitatea si usurinta in manevrare, o productivitate sporita – datorata asistentei tehnice acordata permanent de catre specialistii veniti acum in grupul nostru.

AVIOANE CRAIOVA SA

Cel mai vechi producator de avione de lupta din Romania

Urmatorul proiect pe care l-am ales in ordine cronologica, este cel destinat utilarii fabricii de avione din Craiova cu un echipament nou Haulotte in vederea implementarii in acest an, al programului de modernizare a avioanelor de vanatoare de clasa medie, model IAR 99 “Soim”

Din cat am fost informati de catre beneficiar, scopul acestor modernizari este adaptarea cocpitului avionului IAR 99 la ultimile cerinte ale Ministerului Apararii, in vederea instruirii pe ele a noii generatii de piloti de vanatore din cadrul Fortelor Aeriene. Acesti piloti de vanatoare urmeaza sa zboare pe aeronavele F16 intrate recent in dotarea Armatei Romane conform programului NATO.

BOSCH

Cea mai moderna fabrica din parcul Tetrarom 2 – Cluj Napoca

Al treilea proiect in ordine cronologica,  este livrarea catre uzinele BOSCH a unei nacele electrice Haulotte de ultima generatie. Motivele pentru care am ales acest ultim proiect ca fiind reprezentativ in topul nostru, sunt legate atat de renumele clientului nostru la nivel international, cat si de faptul ca aceasta este una dintre cele mai moderne unitati de productie BOSCH din Europa.

Un alt motiv pt care ne-am oprit asupra acestui proiect, este faptul ca am fost alesi de catre acest renumit fabricant de componente electronice la nivel mondial, dintr-un numar de sapte ofertanti, datorita performantelor echipamentului H12CJ+ propus de catre noi si a termenului scurt de livrare.