Servicii in domeniul nacelelor

Acest site se adreseaza in exclusivitate utilizatorilor de nacele din Romania, indiferent ca acestia intentioneaza sa inchirieze, sa repare, sau sa cumpere un echipament nou marca Haulotte.

Vanzari de echipamente noi

Atata timp cat pentru Access Machines & Spare Parts vanzarea unui echipament nu se limiteaza doar la livrarea acestuia catre un beneficiar, ci la intreg pachetul de avantaje oferit acestuia dupa cumparare, noi consideram ca vanzarile reprezinta serviciile de top pe care noi le prestam clientilor nostri. Politica de vanzari a firmei noastre este cat se poate de simpla si tine cont de trei elemente obligatorii in orice relatie comerciala corecta pe care noi o avem cu toti clientii.

In primul rand, noi le ofertam clientilor nostri doar produsele de top ale celui mai important fabricant de nacele din Europa, mai precis – ale Grupului Haulotte.

In al doilea rand, datorita unei colaborari constante si de foarte lunga durata cu acest producator de top din Europa, noi le putem asigura clientilor nostri o livrare foarte rapida a oricarui model de nacela Haulotte, iar in acelasi timp, le garantam acestora cele mai bune preturi din Romania, indiferent de produsul ales. Si tocmai prin acest mare avantaj, ne-am consolidat permanent pozitia noastra din piata.

In al treilea rand, datorita excelentei relatii pe care o dezvoltam de peste 12 ani cu Grupul Haulotte, firma noastra asigura tuturor clientilor 24 luni de garantie integrala pentru fiecare echipament nou, achizitionat de catre acestia.

Ne bazam pe faptul ca portofoliul nostru de clienti este practic cartea noastra de vizita, iar din acest motiv Access Machines & Spare Parts a reusit in toti acesti ani sa-si extinda constant colaborarea atat cu vechii clienti cat si cu cei mai recenti, impunand de fiecare data respect in fata acestora printr-un standard de calitate garantat.

In consecinta, datorita raportului excelent de pret – calitate si datorita intregului pachet de servicii oferit clientilor nostri la vanzarea unui echipament Haulotte, oferta de vanzare a firmei Access Machines & Spare Parts este probabil cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra.

Inchirieri de nacele

Chiar daca in moment nu detinem cea mai mare flota din tara, acestea numarand putin peste o suta de echipamente, prin calitatea serviciilor noastre, am reusit sa ne impunem categoric pe piata din Romania.

Un alt aspect foarte important in ceea ce privesc inchirierile noastre la nivel national, il reprezinta parteneriatele incheiate cu 23 de firme locale din Romania specializate in electronica, hidraulica si motoare termice.

Partenerii mentionati anterior ne sunt foarte utili in remedierea rapida a oricarei probleme tehnice aparuta in exploatarea echipamentelor, practic in orice zona a tarii, tocmai prin politica de proximitate pe care am convenit-o cu acestia.

In consecinta, datorita promptitudinii, a asistentei tehnice permanente pe tot parcursul contractelor derulate si mai ales prin preturile de inchiriere foarte avantajoase Рce exclud din start suprataxarea la regimul de lucru over-time, avem la ora actuala pe acest segment de prestari servicii in domeniul nacelelor, probabil cea mai buna oferta de inchiriere…

Datarita faptului ca flota noastra, este compusa exclusiv din echipamente marca Haulotte, acestea fiind cotate la un nivel maxim de performanta, in mod sigur noi va punem la dispozitie pentru inchiriere cele mai bune platforme din Europa.

Intretinere si reparatii de nacele

Access Machines & Spare Parts a reusit in ultimii ani sa aduca in cadrul departamentului tehnic cei mai buni ingineri pe acest domeniu, oameni instruiti periodic in cadrul centrelor de training Haulotte.

Datorita acestei experientei in domeniu, noi avem posibilitatea sa identificam rapid cauza oricarei probleme aparute la orice nacela Haulotte si astfel sa repunem in functiune orice echipament aflat in exploatare la clientii nostri … in doar cateva ore.

Specialistii nostri ofera de fiecare data o solutie moderna si sigura pt orice client din domeniul nacelelor, cu o abordare la un grad ridicat de flexibilitate si capacitate de a se adapta la cerintele din ce in ce mai exigente ale pietei.

Chiar daca majoritatea pieselor de schimb uzuale exista deja in stocul nostru din Romania, la repunerea in parametri a echipamentelor ne ajuta enorm si relatia directa pe care o avem cu Grupul Haulotte.

Acest factor important face diferenta, prin faptul ca unele piesele atipice, necesare remedierii unui defect major, ne sunt livrate de catre Haulotte in mai putin de 48 de ore, direct din depozitul lor central din Lion.

Complexitatea si multitudinea lucrarilor de service si reparatii cu care ne-am confruntat de-a lungul anilor, ne indreptatesc sa spunem ca oferim garantat cei mai bun suport tehnic pentru echipamentele cumparate sau inchiriate de la firma noastra.