Grupul Lifting Trader

Ne ridicam impreuna

Reusim… tot impreuna.

Aceasta este deviza noastra, iar de la aderarea la Grupul Lifting Trader, o aplicam sistematic in relatia excelenta pe care o avem cu fiecare client. Poate parea paradoxal dar unitatea grupului nostru se bazeaza tocmai pe diversitatea serviciilor prestate individual de catre fiecare firma din acesta organizatie.

Am ajuns la aceasta solutie optima prin faptul ca datorita domeniilor noastre de activitate complementare, pe care le stapaneste cu profesionalism fiecare membru din Romania, posibilitatea aparitiei unei concurente neloiale in interiorul acestei organizatii este practic eliminata din start.

Roxana Prini

Excelența în domeniul construcțiilor se realizează prin ideile, valorile și a persoanele care se află în centrul oricărei companii. Astfel a început povestea Grupului Lifting Trader. Creat în 2017, grupul reunește în prezent mai multe companii private din Europa, operând ca furnizor de echipamente și servicii, destinate domeniului constructiilor.

Indiferent de domeniul în care operează, echipa din cadrul grupului Lifting Trader este recunoscută pentru profesionalismul, spiritul de echipă, promptitudinea și spiritul deschis, toate acestea fiind specifice fondatorilor grupului, care și-au lăsat amprenta nu numai asupra modul in care se desfasoara activitatea Grupului Lifting Trader, dar si pe spiritul competitiv si viziunea de afaceri a fiecaruia dintre membrii sai.

In mai putin de trei ani de la infiintare, grupul Lifting Trader a reusit sa copteze pana in prezent peste 200 de firme din 7 tari si astfel sa-si completeze o gama larga de servicii interconectate intre ele, destinate clientilor finali din diverse domenii industriale.

Mai concret, gama serviciilor prestate de catre membrii grupului Lifting Trader din Romania sunt destinate industriei auto, industriei alimentare, industriei aerospatiale, industriei textile, minerit, constructii sau retelelor de distributie al marilor grupuri de retail din Europa si se impart in 6 grupe de servicii distincte.

1.Servicii de vanzare a nacelelor noi marca Haulotte si Oil & Steel.
2.Servicii de vanzare a nacelelor second – hand marca Haulotte si Oil & Steel.
3.Servicii de intretinere si reparatii a nacelelor marca Haulotte si Oil & Steel.
4.Servicii de inchiriere a nacelelor pentru domeniul industrial si al constructiilor.
5.Servicii de inchiriere, service si reparatii a electro si moto stivuitoarelor.
6.Servicii de inchiriere automacarale si macarale turn in domeniul constructiilor.

Punctual pe segmentul nacelelor, unde isi desfasoara activitatea doua din cele sapte firme din Romania al grupului din care facem parte, nu vrem sa va spunem prea multe aici – deoarece preferam sa lasam faptele sa vorbeasca in locul nostru si tocmai de aceea va lasam pe dumneavoastra sa ajungeti singuri la o concluzie dupa ce veti deschide urmatoarele capitole: